Süper Lig'in 7. haftasında Hatayspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Yeni Hatay Stadyumunda oynanacak heyecan dolu mücadelenin yayın bilgileri spor72.com adresinde... | Son dakika spor haberleri

Hatayspor Fenerbahçe mücadelesi başladı. Hatayspor ile Fenerbahçe Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Hatayspor Fenerbahçe maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 1 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Hatayspor Fenerbahçe maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

Hatayspor Fenerbahçe beIN Sports HD link! Spor Toto Süper Lig’in 7. Haftasında Hatayspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. Spor Toto Süper Lig maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk’tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

HATAYSPOR - FENERBAHÇE MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Hatayspor Fenerbahçe maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘beIN Sports maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

HATAYSPOR - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 16.00’da başlayacak Hatayspor Fenerbahçe karşılaşması Bein Sports 1 HD ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak.

HATAYSPOR - FENERBAHÇE MAÇININ HAKEMİ KİM?

Süper Lig'in 7. haftasında Yeni Hatay Stadyumunda oynanan Hatayspor - Fenerbahçe maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetiyor.

HATAYSPOR - FENERBAHÇE MAÇI SON DURUM:

Süper Lig’in 7. haftasında Hatayspor ile Fenerbahçe karşılaşıyor. Geçen hafta Giresunspor kaşısında zorda olsa galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, rakiplerinin puan kaybettiği haftada çok önemli bir avantaj elde etti. Bu hafta da zorlu Hatayspor deplasmanına çıkacak olan Sarı lacivertliler, burada puan ve puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor. Hatayspor ise, ligde Fenerbahçe ile aynı puanda. Sezona çok iyi bir giriş yapıp oynadığı güzel futbolla herkesin beğenisini toplayan Hatayspor bu hafta Fenerbahçe’yi kendi evinde ağırlıyor. Temposu oldukça yüksek olan maç çok zevkli ve çekişmeli geçecek. Her iki takımda galibiyet için sahaya çıkacak. Heyecan dolu olan bu maçın bütün detaylarını haber sayfamızda maç saatinde takip edebilirsiniz.

HATAYSPOR - FENERBAHÇE MAÇI 11’LER:

Hatayspor Muhtemel 11’i: Munir, Kamil, Fatih, Burak, Adekugbe, Sackey, Riberio, Lobzhanidze, Traore, Kaabi, Diouf

Fenerbahçe Muhtemel 11’i: Altay, Min Jae, Szalai, Novak, Osayi, Mert Hakan, Gustavo, Ferdi, Mesut, Rossi, Valencia (Berisha)

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ