Amedspor 2. Lig Beyaz Grup 4. Hafta Ankara Demirspor ile Amedspor TCDD Ankara Demirspor Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Ligin kritik karşılaşması 26 Eylül 2021 Pazar bugün saat 15.00’da oynanacak. Ankara Demirspor - Amedspor şifresiz canlı maç yayınını takip etmek için tüm detaylar haber sayfamızda yer almaktadır.

TFF 2. LİG 4. HAFTA ANKARA DEMİRSPOR - AMEDSPOR

ANKARA DEMİRSPOR - AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
2021-2022 sezonu 2. Lig 4. Hafta maçında bugün saat 15.00’da Ankara Demirspor - Amedspor kozlarını paylaşacak. Taraftarlar ve izleyiciler bu karşılaşmayı nasıl izleyeceklerini arama motorlarında en çok aranan ve aramaya sıklıkla başladı.

ANKARA DEMİRSPOR – AMEDSPOR MAÇI NET CANLI YAYIN LİNKİ (TIKLA)

https://instagram.com/ultramed21/live/17902496618218233?utm_medium=copy_link

Bugün oynanacak olan Ankara Demirspor - Amedspor karşılaşması TV kanalı canlı vermemektedir. Maçı CANLI HD izlemek için bu linke tıklamanız gerekmektedir.

Ankara Demirspor - Amedspor maçını Hakem Raşit Yorgancılar yönetecek.

ANKARA DEMİRSPOR – AMEDSPOR SON DURUM

Amedspor Ligde 6 puanla 3. Sırada yer alıyor. Amed geçtiğimiz hafta kendi sahasında Nazilli Belediyespor’u 1-0 yenmişti. Ankara Demirspor 3 puanla 11. Sırada yer alıyor. Ankara Demirspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Pazarspor’a 3-2 yenilmişti.

Takımların ilk 11’i ve Esame Bilgileri açıklandığında sayfamızda açıklanacaktır.

CANLI MAÇ YAYININA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAMANIZ GEREKİYOR

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için Maç Bülteni sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.