UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2.hafta karşılaşması bu akşam Ajax – Beşiktaş maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Ajax Beşiktaş maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki Nesine.com linki kullanmanız yeterli. İşte Ajax Beşiktaş maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

AJAX - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

AJAX - BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

28 Eylül Salı günü Saat 19:45’de başlayan müsabaka Nesine.com platformundan canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

AJAX - BEŞİKTAŞ MAÇIN HAKEMİ KİM?

Ajax - Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem B. Bastien düdük çalacak.

BEŞİKTAŞ SON DURUM

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta maçlarıyla devam ediyor. Beşiktaş, şampiyonlar ligi 2.Hafta maçında Ajax’a konuk oluyor. Organizasyonun açılış maçında Borussia Dortmund ile kendi evinde karşılaşan Beşiktaş, o maçta müthiç bir performans göstermişti. Oyun kontörlünü bütünüyle elinde tutup fazlaca pozisyonlara giren Beşiktaş, Almanya’nın dev takımı B.Dortmund’a 2-1 mağlup olmaktan kurtulamamıştı. Birçok oyuncusunun sakat ve cezalı olmasından ötürü Sergen Yalçın’ı kara kara düşündürdü. Elindeki en iyi oyuncularla sahaya 11 süreceği ön görülen maçta elindeki futbolcularla elinden geleni en iyi kadrosunu sahaya sürüleceği gelen duyumlar arasında.

Kendi ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik alan Amsterdam ekibi, bu maçlarda toplam 35 gol atıp, sadece 2 gol yedi. Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçta deplasmanda Sporting Lizbon’u 5-1 yenen Ajax, ligde de farklı galibiyetler alıyor. Lizbon maçından 3 gün sonra Eredivisie’de Cambuur’u 9-0 gibi çok ayrı bir skorla geçen Hollanda ekibi, peşinden Fortuna Sittard’a 5 gol attı. Kırmızı beyazlılar son lig maçında da Groningen’i 3-0’la geçti. Ajax bu sezon oynadığı 8 maçın 4’ünde 5 gol, birinde de 9 gol attı.

Sakatlığı nedeniyle Süper Lig’deki Altay maçında forma giyemeyen Michy Batshuayi ile bu karşılaşmada sol el ikinci parmağı kırılan Kenan Karaman ise karşılaşmada teknik direktör Sergen Yalçın’dan görev bekleyecek. Johan Cruijff Arena’da oynanacak karşılaşmanın önemli ayrıntıları haber sayfamızda yer alacak.

AJAX - BEŞİKTAŞ CANLI İZLE