UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Paris Saint Germain ile Manchester City kozlarını paylaşacak. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Paris Saint Germain (PSG) - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2.hafta karşılaşması bu akşam Paris Saint Germain – Manchester City maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Paris Saint Germain Manchester City maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki Nesine.com linki kullanmanız yeterli. İşte Paris Saint Germain Manchester City maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

PARİS SAİNT GERMAİN - MANCHESTER CİTY MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

PARİS SAİNT GERMAİN - MANCHESTER CİTY MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

28 Eylül Salı günü Saat 22:00’de başlayan müsabaka EXXEN platformundan canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

PARİS SAİNT GERMAİN - MANCHESTER CİTY MAÇIN HAKEMİ KİM?

Paris Saint Germain - Manchester City UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem C. Cerro düdük çalacak.

PARİS SAİNT GERMAİN - MANCHESTER CİTY: SON DURUM

PARİS SAİNT GERMAİN - MANCHESTER CİTY MUHTEMEL 11’LER

Paris Saint Germain: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo; Gueye, Paredes, Herrera; Draxler, Mbappe, Neymar

Manchester City: Ederson; Walker, Dias, Stones, Cancelo; B. Silva, Fernandinho, De Bruyne; Mahrez, Torres, Grealish

PARİS SAİNT GERMAİN - MANCHESTER CİTY CANLI İZLE