UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 2.hafta karşılaşması bugün Benfica – Barcelona maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Benfica Barcelona maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki Nesine.com linki kullanmanız yeterli. İşte Benfica Barcelona maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Benfica - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

BENFİCA - BARCELONA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

29 Eylül Çarşamba günü Saat 22:00’de başlayan müsabaka EXXEN platformundan canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

BENFİCA - BARCELONA MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

BENFİCA - BARCELONA MAÇIN HAKEMİ KİM?

Benfica - Barcelona UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 2.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem R. Marques düdük çalacak.

BENFİCA - BARCELONA MUHTEMEL 11’LER

Benfica: Vlachodimos, Verissimo, Vertonghen, Otamendi, Weigl, João Mário, Lazaro, Grimaldo, Rafa Silva, Núñez, Yaremchuk

Barcelona: Ter Stegen, Mingueza, Piqué, Umtiti, Dest, Busquest, Puig, González, Depay, Coutinho, De Jong

BENFİCA - BARCELONA CANLI İZLE