Brezilya Serie B 27.hafta karşılaşması bu akşam Coritiba – Confianca maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Coritiba Confianca maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki Nesine.com linki kullanmanız yeterli. İşte Coritiba Confianca maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

Brezilya Serie B'inde heyecan devam ediyor. Coritiba ile Confianca kozlarını paylaşacak. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Coritiba - Confianca maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

CORİTİBA - CONFİANCA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

29 Eylül Çarşamba günü Saat 03:30’da başlayan müsabaka herhangi bir Türk kanalından canlı yayınlanmamaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

CORİTİBA - CONFİANCA MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

CORİTİBA - CONFİANCA MAÇIN HAKEMİ KİM?

Coritiba - Confianca Brezilya Serie B 27.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem R. Marques düdük çalacak.

CORİTİBA - CONFİANCA MUHTEMEL 11’LER

Her iki takımında çıkacağı 11’ler maç saati yaklaştığında belli olacak. Takımlar ideal kadrosuyla sahaya çıkacağı gelen bilgiler arasında.

CORİTİBA - CONFİANCA CANLI İZLE