UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan devam ediyor. Zenit ile Malmö kozlarını paylaşacak. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Zenit – Malmö maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 2.hafta karşılaşması bu akşam Zenit – Malmö ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Zenit Malmö maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki EXXEN linki kullanmanız yeterli. İşte Zenit Malmö maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

ZENİT – MALMÖ MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

ZENİT – MALMÖ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

29 Eylül Çarşamba günü Saat 19:45’de başlayan müsabaka EXXEN platformundan canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

ZENİT – MALMÖ MAÇIN HAKEMİ KİM?

Zenit – Malmö UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 2.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem A. Sidiropoulos düdük çalacak.

ZENİT – MALMÖ MUHTEMEL 11’LER

Zenit: Kritsyuk; Barrios, Christyakov, Rakitskiy; Sutormin, Kuzyayev, Wendel, Santos; Malcom, Dzyuba, Azmoun

Malmö: Diawara; Larsson, Ahmedhodzic, Brorsson, Nielsen, Olsson; Rakip, Innocent, Christiansen; Birmancevic, Colak

ZENİT – MALMÖ CANLI İZLE