UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan devam ediyor. Fenerbahçe ile Olympiakos kozlarını paylaşacak. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe – Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2.hafta karşılaşması bu akşam Fenerbahçe – Olympiakos maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Fenerbahçe Olympiakos maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki Nesine.com linki kullanmanız yeterli. İşte Paris Saint Germain Manchester City maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

FENERBAHÇE – OLYMPİAKOS MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE – OLYMPİAKOS MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

30 Eylül Perşembe günü Saat 19:45’de başlayan müsabaka EXXEN platformundan canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

FENERBAHÇE – OLYMPİAKOS MAÇIN HAKEMİ KİM?

Fenerbahçe – Olympiakos UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem A. Hernandez düdük çalacak.

FENERBAHÇE – OLYMPİAKOS: SON DURUM

Süper Lig'de fırtına gibi esen ve zirveye oturan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2.maçında Olympiakos takımını konuk ediyor. Avrupa Ligi ilk maçında deplasmanda müthiş bir oyunda Almanya takımı Frankfurt takımı ile son dakikada penaltıyı kaçırıp 1-1'lik skorla bir puanla döndü. Oynadığı futbolla ve gençlere verdiği önemle başarılı bir grafik çizen Teknik Direktör Vitor Pereira, sahaya süreceği sistem 3-4-3 olarak yine bekleniyor. Kendi evinde Yunanistan'ın köklü kulüplerinden Olympiakosu'u yenip grupta avantaj elde etmek isteyen Sarı lacivertli ekip sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

FENERBAHÇE – OLYMPİAKOS MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe: Altay, Attila Szalai, Kim, Novak, Gustavo, Osayi, Ferdi, Mert Hakan, Diego Rossi, Mergim Berisha, Enner Valencia

Olympiakos: Karbownik, Cisse, Vaclik, M.Camara, P'Opulos, Bouchalakis, Reabciuk, Masouras, A.Camara, Onyekuru, Tiquinho

FENERBAHÇE – OLYMPİAKOS MAÇI CANLI İZLE