UEFA Avrupa Ligi'nde 2021-2022 sezonu heyecanı ikinci hafta maçlarıyla devam ediyor. Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki önemli futbol organizasyonunda günün en önemli maçlarından biri Lyon ile Brondby arasında oynanıyor. Lyon - Brondby maçının canlı yayın bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2021-2022 sezonu başladı. B Grubu ikinci maçında günün en çok merak edilen maçlarından olan Lyon ile Brondby, Merkur Arena’da kozlarını paylaşıyor. B Grubu'nda liderlik mücadelesi verecek olan iki Avrupa devi de sahadan galibiyetle ayrılarak avantaj elde etmek istiyor. Lyon - Brondby maçının canlı anlatımı spor72.com'da...

LYON BRONDBY MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Lyon – Brondby müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Lyon, Brondby taraftarı ve futbolseverler Lyon ile Brondby arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Lyon – Brondby maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Lyon Brondby maçı saat kaçta, hangi kanalda?

30 Eylül Perşembe günü, Groupama Stadı’nda saat 19:45‘de başlayacak. Karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayınlanacak

LYON BRONDBY MAÇIN HAKEMİ KİM?

Lyon – Brondby UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem H. Lechner düdük çalacak. Fransa'daki müsabakaya atanan 42 yaşındaki hakem AVAR olarak maçın hakemi Harald Lechner'e yardımcı olacak.

LYON’IN BRONDBY MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Lyon: Anthony Lopes, Diomande, Leo Dubois, Castello Lukeba, Paqueta, Aouar, Bruno, Mathis Cherki, Cornet, Shaqiri, Ekambi.

Brondby: Mads Hermansen, Andreas Maxsö, Kevin Tshiembe, Anton Hendriksen, Kevin Mensah, Morten Frendrup, Anis Ben Slimane, Smon Hedlund, Andrija Pavlovic, Mikael Uhre, Andreas Bruus.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ