UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta maçlarıyla tüm hızıyla devam ediyor. Marsilya ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Marsilya – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 2.hafta karşılaşması bu akşam Marsilya – Galatasaray maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Marsilya Galatasaray maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki Nesine.com linki kullanmanız yeterli. İşte Marsilya Galatasaray maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

MARSİLYA – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

MARSİLYA – GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

30 Eylül Perşembe günü Saat 22:00’de başlayan müsabaka EXXEN platformundan canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

MARSİLYA – GALATASARAY MAÇIN HAKEMİ KİM?

Marsilya – Galatasaray UEFA Avrupa Ligi E Grubu 2.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçı deneyimli hakem P. Raczkowski düdük çalacak.

MARSİLYA – GALATASARAY: SON DURUM

Süper Lig’de şampiyonluk yarışında düşüş performans sergileyen ve son olarak Göztepe’yi mağlup eden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ikinci haftasında Fransa’nın köklü kulübü Marsilya’ya konuk oluyor. Avrupa maçı ilk mücadelesinde kendi evinde İtalya devi Lazio’yu yenip 3 puanla başlamanın avantaj ve moraliyle başlayan Sarı kırmızılılar, deplasmanda Marsilya takımı karşısında puan ve puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor. Galatasaray, Marsilya ile tarihinde ilk kez resmi müsabakada karşılaşıyor. Sarı kırmızlı ekibin, Fransız takımlarına karşı çıktığı maçlarda ise 6 galibiyeti, 9 yenilgisi bulunuyor.

Aslan savunma oyuncusu Marcao’ya güveniyor

Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı olay yüzünden Süper Lig’de ceza alan Marcao’nun Avrupa maçında takımın en güçlü savunma silahı olması bekleniyor.

Fatih Terim tarafından Marsilya karşısında 11’de görev verilen Marcao, savunmada Nelsson ile beraber ter dökecek.

Galatasaray grupta avantajı sürdürmek istiyor

İlk maçta kendi sahasında Lazio’yu yenip 3 puanı hanesine yazıp liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, deplasmanda Marsilya karşısında da galibiyetle ayrılıp zirvedeki yerini korumak istiyor.

MARSİLYA – GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

Marsilya: Pau Lopez, Saliba, Balerdi, Peres, Rongier, Gueye, Guendouzi, Gerson, Cengiz Ünder, Payet, Dieng

Galatasaray: Muslera, Yedlin (Boey), Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem, Halil (Diagne)

MARSİLYA – GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE