UEFA Avrupa Ligi 2. Hafta Marsilya ile Galatasaray Orange Vélodrome Stadı’nda karşı karşıya geliyor.  Avrupa Liginin önemli maçı 30 Eylül 2021 Perşembe bu akşam saat 22.00’da oynanacak Marsilya Galatasaray maçında ilk 11’ler açıklandı. Marsilya Galatasaray şifresiz maç yayınını takip etmek için tüm detaylar haber sayfamızda yer almaktadır.

UEFA AVRUPA LİG 2. HAFTA MARSİLYA - GALATASARAY

Marsilya ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Taraftarlar ve izleyiciler bu karşılaşmayı nasıl izleyeceklerini arama motorlarında en çok aranan ve aramaya sıklıkla başladı.

MARSİLYA - GALATASARAY MAÇI İZLEME LİNKİ (TIKLA)

UEFA Liginde bu akşam oynanacak olan MARSİLYA - GALATASARAY karşılaşması canlı izleyebilirsiniz Bu mücadeleyi HD izlemek için bu linke tıklayarak EXXEN’e abone olmanız gerekmektedir. Maç yayına gitmek için tıklayın

30 Eylül Perşembe günü Saat 22:00’da başlayan müsabaka EXXEN platformundan canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

MAÇIN HAKEMİ KİM P. Raczkowski
Marsilya - Galatasaray maçını Polonyalı Orta Hakem P. Raczkowski yönetecek. Raczkowski 2013 yılından bu yana FİFA hakemliği yapmaktadır. Hakem Raczkowski 1983 Varşova, Polonya doğumlu

MARSİLYA – GALATASARAY SON DURUM

Galatasaray son Lig maçında kendi sahasında Göztepe’yi 2-1 mağlup etmişti. Marsilya ise son Lig maçında kendi evinde Lens takımına 3-2 yenildi.

MARSİLYA – GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

Marsilya: Pau Lopez, Saliba, Balerdi, Peres, Rongier, Gueye, Guendouzi, Gerson, Cengiz Ünder, Payet, Dieng

Galatasaray: Muslera, Yedlin (Boey), Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem, Halil (Diagne)

MARSİLYA GALATASARAY TIKLA MAÇI CANLI İZLE