Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, merkez ve ilçelerde 14 branşta çalışan 39 antrenörle bir araya gelip durum değerlendirmesi yaptı.

Gençlik ve Spor Ek Hizmet binasında bulunan Konferans salonunda antrenörlerle bir araya gelen İl Müdürü Özperk, kurumun sportif çalışmaları, okul sporlarının son durumu, lisanslama, çalışma programları, mevzuat, antrenör performansları, tanıtım ve bir çok alanda yapılan artı ve eksiler hakkında istişarelerde bulundu.

“BATMAN İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ”

Batman’ın genç ve dinamik bir nüfusa sahip olduğunun altını çizen Gençlik ve Spor İl Müdürü Özperk; “Pandemiden sonra üzerimizdeki metal yorgunluğu atıp, çocuk ve gençlerimiz için daha çok çalışmalıyız. Merkez ve ilçelerimizde Atletizm, Futbol, Eskrim, Basketbol, Güreş, Taekwando, Voleybol, Hentbol, Badminton, Kort Tenisi, Masa Tenisi, Kick Boks, Judo ve Jimnastik braşlarında 39 kadrolu antrenörümüz var. Bu sayımız daha çok çocuk ve gence ulaşmamız için yeterli. Merkez ve ilçelerimizde modern tesislerimiz var. Tesisleşme konusunda sayılı iller arasındayız. Sizlerde alanlarınızda başarılı antrenörlersiniz. Batman için hep birlikte daha çok çalışmalı ve gençlerimizi spora kazandırmalıyız. Eğer bizler gençlerimizi sizlerin aracılığıyla sportif branşlara kazandırmazsak, çocuklar farklı yerlere yönelebilirler. Bu bizim hem asli, hemde insanı bir görevimizdir. ”diye konuştu.

“KAPIMIZ HERKESE AÇIKTIR”

Batman halkının Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden ve dolayısıyla siz antrenörlerden büyük beklentilerinin olduğunu belirten İl Müdürü Özperk, kapılarının herkese açık olduğunu söyledi. İl Müdürü Özperk; “2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı hepimiz için yeni bir başlangıç olsun. Batman olarak mevcut sporcu sayımızın üzerine hızla çıkmalıyız. Faal sporcularımızı artırıp, faaliyetlerimizi çoğaltmalıyız. Bu konuda kapımız daima sizlere açık olacaktır. Sokaklardan bir çocuk bile kurtarırsak ne mutlu bizlere. Bütün antrenörlerimiz Spor Şube Müdürümüzle istişareli ve verimli çalışmasını istiyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve aile olmanın sorumluluklarını yerine getirmeliyiz. Batman Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak önümüze yeni hedefler koyduk. Bunları hep birlikte başaracağız.” diye konuştu.