UEFA Avrupa Ligi'nde 2021-2022 sezonu heyecanı ikinci hafta maçlarıyla devam ediyor. Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki önemli futbol organizasyonunda günün en önemli maçlarından biri Sturm Graz ile PSV Eindhoven arasında oynanıyor. Sturm Graz - PSV Eindhoven maçının canlı yayın bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2021-2022 sezonu başladı. B Grubu ikinci maçında günün en çok merak edilen maçlarından olan Sturm Graz ile PSV Eindhoven, Merkur Arena’da kozlarını paylaşıyor. B Grubu'nda liderlik mücadelesi verecek olan iki Avrupa devi de sahadan galibiyetle ayrılarak avantaj elde etmek istiyor. Sturm Graz - PSV Eindhoven maçının canlı anlatımı spor72.com'da...

STURM GRAZ PSV EİNDHOVEN MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Sturm Graz – PSV Eindhoven müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? M.United, PSV Eindhoven taraftarı ve futbolseverler Sturm Graz ile PSV Eindhoven arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Sturm Graz – PSV Eindhoven maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Sturm Graz PSV Eindhoven maçı saat kaçta, hangi kanalda?

30 Eylül Perşembe günü, Merkur Arena’da saat 22:00‘de başlayacak Sturm Graz - PSV Eindhoven mücadelesini İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayınlanacak

STURM GRAZ PSV EİNDHOVEN MAÇIN HAKEMİ KİM?

Sturm Graz – PSV Eindhoven UEFA Avrupa Ligi F Grubu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem E. Aranovskiy düdük çalacak.

STURM GRAZ’IN PSV EİNDHOVEN MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Sturm Graz: örg Siebenhandl, Würthrich, Gazibegovic, Dante, Srkaria, Jantscher, Kuen, Hierlander, Ljubic, Yeboah, Affengruber.

PSV Eindhoven: Yvon Mvogo, Jordan Teze, Nick Viergever, Oliver Boscagli, Philipp Max, Bruma, Marco Van Ginkel, Cody Gakpo, Mohamed Ihattaren, Mario Götze, Eran Zahavi.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ