Arjantin Kupası Çeyrek Final karşılaşması bu gece Temperley – Talleres maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Temperley Talleres maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki canlı yayın linki kullanmanız yeterli. İşte Temperley Talleres maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

Arjantin Kupası Çeyrek Final karşılaşması oynanacak. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Temperley - Talleres maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

TEMPERLEY - TALLERES MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

30 Eylül Perşembe günü Saat 01:15’de başlayan müsabaka herhangi bir Türk kanalından canlı yayınlanmamaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

TEMPERLEY - TALLERES MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

TEMPERLEY - TALLERES MAÇIN HAKEMİ KİM?

Temperley - Talleres Arjantin Kupası Çeyrek Final mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem F. Rapallini düdük çalacak.

TEMPERLEY - TALLERES MUHTEMEL 11’LER

Her iki takımında çıkacağı 11’ler maç saati yaklaştığında belli olacak. Takımlar ideal kadrosuyla sahaya çıkacağı gelen bilgiler arasında.

TEMPERLEY - TALLERES CANLI İZLE