FATİH KARAGÜMRÜK İSTANBUL BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI, TIKLA

Fatih Karagümrük – İstanbul Başakşehir mücadelesi 01 Ekim Cuma günü saat 20.00’de başlayacak. beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

FATIH KARAGÜMRÜK - BAŞAKŞEHIR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGI KANALDA?

Süper Lig 'de 8. hafta heyecanı bu akşam oynanacak iki maçla start alıyor. İstanbul derbisinde Fatih Karagümrük'le Başakşehir 3 puan için sahaya çıkacak. Saat 20:00’da başlayan mücadele beIN SPORTS HD 1 kanalından canlı yayınlanacak.

FATİH KARAGÜMRÜK İSTANBUL BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11’LER

Fatih Karagümrük: Viviano, Zukanovic, Balkovec, Caner Erkin, Burak Bekaroğlu, Biglia, Bertolacci, Jimmy Durmaz, Karamoh, Ahmed Musa, Pesic

İstanbul Başakşehir: Volkan Babacan, Ponck, Ravil Tagir, Duarte, Lucas Lima, Mahmut Tekdemir, Ndayishimiye, Visca, Berkay Özcan, Deniz Türüç, Okaka

FATİH KARAGÜMRÜK İSTANBUL BAŞAKŞEHİR MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 8. hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük ile İstanbul Başakşehir karşı karşıya geliyor. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi hakem hakem Erkan Özdamar yönetecek.

FATİH KARAGÜMRÜK – İSTANBUL BAŞAKŞEHİR: SON DURUM

Fatih Karagümrük, ligde zor günler geçiren İstanbul Başakşehir’i konuk ediyor. Ligde oynadığı 7 karşılaşmadan sadece 3 galibiyeti bulunan Karagümrük, bu hafta kendi evinde Başakşehir’i yenmenin planlarını yapıyor. Aykut Kocaman’lı Başakşehir ise, çok kötü bir sezon geçiriyor. Oynadığı son 7 karşılaşmadan 5 mağlubiyet ve sadece 2 galibiyeti bulunan İstanbul ekibi, ligde 6 puanla 15’inci sırada yer alıyor. Bu kötü sonuçlara dur demek için Karagümrük deplasmanından puan ve puanlarla ayrılmanın hesabını yapan Aykut Kocaman, değişik bir oyun stratejisiyle sahaya çıkmanın planını yapıyor.