Dünya futbolunun büyük rekabeti olan Atletico Madrid – Barcelona maçının tüm heyecanı cumartesi akşamı özel yayınlarla Spor Smart’ta yaşanacak. LaLiga’da şampiyonluk yolunda önemli maçlardan olan saat 22.00’de başlayacak ve maç Spor Smart’tan canlı yayınlanacak.

Çok önemli Mücadele de Atletico Madrid ile Barcelona Maçı 2 Ekim Cumartesi günü saat 22:00’de başlayacak.

Karşılama Estadio Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak ve Spor Smart ekranlarından naklen yayınlanacak.

İspanya La Liga'nın 8. Haftasında Atletico Madrid sahasında Barcelona’yı konuk ediyor. Son haftalarda bir hayli zor günler geçiren Katalan ekibi Barcelona son olarak Şampiyonlar Ligi’nde Benfica deplasmanında aldığı 3-0’lık yenilgi ile herkesi şoke etti.

Atletico Madrid ise Şampiyonlar Ligi’nde Milan deplasmanında 2-1’lik skorla ilk galibiyetini elde ederken ligde ise Levante karşısında 1-0 mağlup oldu.

ATLETİCO MADRİD - BARCELONA MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

İspanya La Liga'nın 8. Haftasında Atletico Madrid ile Barcelona takımları 2 Ekim 2021 Cumartesi akşamında karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’da başlayacak Atletico Madrid Barcelona maçı, S Sport Plus, Smart Spor ve şifresiz olarak CBC Sport kanallarından canlı yayınlanacak

CBC SPORT NASIL İZLENİR?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin.

Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

CBC SPORT UYDU FREKANS BİLGİLERİ

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ

Atletico Madrid: Oblak; Llorente, Savic, Felipe, Lodi; Koke, Kondogbia, De Paul, Carrasco; Suarez, Felix

Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Pique, Araujo, Dest; F de Jong, Busquets, Pedri; Memphis, L de Jong, Coutinho