Brighton ile Arsenal takımları, İngiltere Premier Lig maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:30’da başlayan müsabaka canlı olarak yayınlanıyor. İşte, Brighton-Arsenal canlı izleyebileceğiniz link…

İngiltere Premier Lig 7.hafta karşılaşması bugün Brighton-Arsenal maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Brighton-Arsenal maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Brighton-Arsenal maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Brighton-Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

BRİGHTON - ARSENAL MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

02 Ekim Cumartesi günü Saat 19:30’da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

BRİGHTON - ARSENAL MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

BRİGHTON - ARSENAL MAÇIN HAKEMİ KİM?

Brighton - Arsenal İngiltere Premier Lig mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem J. Moss düdük çalacak.

BRİGHTON - ARSENAL MUHTEMEL 11’LER

Brighton: Sanchez; Dunk, Duffy, Burn; Veltman, Bissouma, Gross, Cucurella; Trossard, Connolly; Maupay

Arsenal: Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Lokonga, Partey; Saka, Odegaard, Smith Rowe; Aubameyang

BRİGHTON - ARSENAL CANLI İZLE