Chelsea ile Southampton takımları İngiltere Premier Lig 7.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Mücadele saat 17:00'da S Sport ekranlarından naklen canlı olarak yayınlanıyor. İşte, Chelsea-Southampton maçı izleyebileceğiniz canlı yayın linki…

İngiltere Premier Lig'de heyecan devam ediyor. Chelsea ile Southampton kozlarını paylaşacak. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Chelsea-Southampton maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Geçen hafta Manchester City'ye karşı ligde ilk mağlubiyetini alan Chelsea, 6 maç sonra yenilmezlik serisine son verdi. Bu hafta kendi evinde Southampton'u konuk eden Londra ekibi galibiyetle ayrılıp moral depolamak istiyor.

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

CHELSEA-SOUTHAMPTON MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

02 Ekim Cumartesi günü Saat 17:00’de başlayan müsabaka S SPORT kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

MAÇIN HAKEMİ KİM?

Chelsea-Southampton İngiltere Premier Lig 7.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Stamford Bridge Stadı'ndan oynanacak Maçı hakem M. Atkinson yönetecek.

CHELSEA-SOUTHAMPTON: SON DURUM

Premier Lig'de 6 maç aradan sonra ilk kez yenilgisini M.City'e karşı alan Chelsea, bu hafta kendi evinde Southampton'a karşı galibiyetle ayrılmak istiyor. Lig'de 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve sadece bir mağlubiyeti bulunan Chelsea, 13 puanla 3'üncü sırada yer alıyor.

Chelsea takımında, Pulisic, M.Mount, R.James sakatlıkları bulunurken, N.Kante Viruslü olduğu için kadroya alınmadı.

Southampton ise, ligde henüz galibiyeti yok. Şu ana dek çıktığı 6 karşılaşmadan 4 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan Southampton Chelsea deplasmanından ilk galibiyetini almanın hesabını yapıyor.

CHELSEA-SOUTHAMPTON MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe: Altay, Attila Szalai, Kim, Novak, Gustavo, Osayi, Ferdi, Mert Hakan, Diego Rossi, Mergim Berisha, Enner Valencia

Olympiakos: Karbownik, Cisse, Vaclik, M.Camara, P’Opulos, Bouchalakis, Reabciuk, Masouras, A.Camara, Onyekuru, Tiquinho