Süper Lig'in 8.haftasında Kayserispor ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak. Son 2 maçtır galibiyet alamayan Karadeniz ekibi, bu hafta deplasmanda Kayserispor karşısında galibiyetle dönmek istiyor.

Galatasaray galibiyetiyle moral depolayan ve ardından deplasmanda Giresunspor ile berabere ayrılıp çıkış yakalayan Kayserispor, kendi evinde Trabzonspor'u ağırlıyor.

Kritik olan Kayserispor-Trabzonspor maçı 02 Ekip Cumartesi günü saat 16:00'da başlayacak olan mücadeleyi T. Kaan Numanoğlu yönetecek.

Karşılaşma Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak ve Bein Sports HD 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maç yayının açılabilmesi için ilgili olan linki tıklamanız gerekmektedir. Yayın açılmadığı takdirde f5 tuşuna basarak sayfayı yenilemeyi deneyiniz.

Kayserispor-Trabzonspor Maçı Canlı İzlemek için linke tıkla

Yayıncı Kuruluş: https://beinsports.com.tr/

Maçı canlı izleyebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

Süper Lig'de fırtına gibi esen ve hiç mağlubiyeti bulunamayan Trabzonspor, son 2 haftadır performans düşüklüğü yaşayıp galibiyetten uzaklaştı. Oynadığı futbolla taraflı tarafsız her kesimin beğenisini toplayan Bordo mavili ekip, Kayseri deplasmanından galibiyetle ayrılıp yeni bir seri yakalamak istiyor.

Kayserispor ise, lige kötü başlasada son haftalarda topladığı puanlarla üst sıralara tırmanmayı başardı. Hikmet Karaman yönetimindeki Kayserispor son iki lig maçında bir galibiyet ve bir beraberlik elde etti. Sarı kırmızılı ekip, kendi evinde ağırlayacağı ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor'u eli boş göndermek istiyor.

Ev sahibi ekipte, Bernard Mensah'ın hafif bir sakatlığı bulunuyor ve maça yetiştirilmeye gayret gösteriliyor.

Trabzonspor'da İsmail Köybaşı'nı kulübeye göndermesi durumunda Abdülkadir Ömür'ün ilk 11'de sahaya çıkması ve aynı zamanda Djaniny'nin kulübeye gitme ihtimali olabilir.

Muhtemel 11'ler

Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Emrah, Mensah, Miguel Cardoso, Thiam Carole, Attamah, İbrahim

Trabzonspor: Uğurcan; Peres, Edgar, Denswil, İsmail; Berat, Hamsik, Bakasetas; Djaniny, Nwakaeme, Cornelius