Süper Ligi'in 8.haftasında Konyaspor evinde Alanyaspor'u ağırlıyor. Saat 13:30'da başlayan müsabaka Bein Sports h ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Konyaspor ile Alanyaspor Süper Lig 8.hafta açılış maçında Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda karşı karşıya geliyor.

Konyaspor-Alanyaspor mücadelesi 02 Ekim Cumartesi günü saat 13:30’da başlayacak olan müsabakayı Mert Güzenge yönetecek.

Karşılaşma Konya Büyükşehir Belediyesi Stadında oynanacak ve Bein Sports HD 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maç yayının açılabilmesi için ilgili olan linki tıklamanız gerekmektedir. Yayın açılmadığı takdirde f5 tuşuna basarak sayfayı yenilemeyi deneyiniz.

KONYASPOR – ALANYASPOR: SON DURUM

Konyaspor, evinde Alanyaspor’u konuk ediyor. Lig’de oynadığı 7 karşılaşmadan 3 galibiyet, 4 beraberlik ve hiç mağlubiyeti bulunmuyor. Alanyaspor ise deplasmanda puan ve puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor. Ligde son 7 karşılaşmadan 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberliği bulunan Akdeniz ekibi, dolayısıyla Konyaspor deplasmanında puanla dönmek istiyor.

Eksik oyuncusu bulunmayan Konyaspor’da İlhan Palut sürpriz bir biçimde geçen hafta Cikalleshi yerine Ahmed Hassan’ı ilk 11’de sahaya sürerek istikrarlı kadro tercihlerinde bir değişikliğe gitmiş oldu. Bu tercihini referans alarak olası 11’de Ahmed Hassan’a yer veriyorum. Cikalleshi’nin bu durumda yine kulübede oturma ihtimalinin beraberinde kanat oyuncularından birisi yerine o bölgede de tercih edilme ihtimali var.

Bülent Korkmaz’ın dümene geçmesiyle önemli bir ivme kazanan Alanyaspor, Trabzonspor deplasmanından da 1 puanla dönerek 4 maçta 10 toplamış oldu. Bülent Korkmaz’ın kadro istikrarının da bu başarıda önemli paya sahip olduğunu göz önünde bulundurursak, önemli bir eksiği olmayan Alanyaspor’un Trabzonspor karşısındaki ilk 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Her iki takım sahaya galibiyet için çıkacak. Çok zorlu geçecek olan bu müsabakanın bütün detayları haber sayfamızda yer alacaktır.

Geçen hafta Kasımpaşa ile berabere kalan Konyaspor bu hafta kendi evinde Alanyaspor ile karşılaşıyor. Bu maçı da kayıpsız geçmek isteyen Konya ekibi sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Alanyaspor ise, Trabzonspor deplasmanından bir puanla dönmüştü. Rakibi 10 kişi kalmasına rağmen bir çok pozisyonları cömertçe harcayan Alanya ekibi bu hafta Konyaspor deplasmanından da puan ve puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor.

KONYASPOR – ALANYASPOR MUHTEMEL 11’LER

Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdulkerim, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner, Çekici, Bytqi, Serdar, Cikalleshi.

Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Awaziem, Milunovic, Borja, Fatih, Umut, Efecan, Emre, Davidson, Babacar