Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Konyaspor ile Alanyaspor kozlarını paylaşacak. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, KonyasporAlanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 8.hafta karşılaşması bugün Konyaspor – Alanyaspor maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Konyaspor Alanyaspor maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki beIN SPORTS HD 2 linki kullanmanız yeterli. İşte Konyaspor Alanyaspor maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

KONYASPOR – ALANYASPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

KONYASPOR – ALANYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

02 Ekim Cumartesi günü Saat 13:30’da başlayan müsabaka beIN SPORTS HD 2 kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir. Yayıncı Kuruluş : https://beinsports.com.tr

KONYASPOR – ALANYASPOR MAÇIN HAKEMİ KİM?

Konyaspor – Alanyaspor Süper Lig 8.Hafta müsabakasında karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Mert Güzenge düdük çalacak.

KONYASPOR – ALANYASPOR: SON DURUM

Konyaspor, evinde Alanyaspor’u konuk ediyor. Lig’de oynadığı 7 karşılaşmadan 3 galibiyet, 4 beraberlik ve hiç mağlubiyeti bulunmuyor. Alanyaspor ise deplasmanda puan ve puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor. Ligde son 7 karşılaşmadan 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberliği bulunan Akdeniz ekibi, dolayısıyla Konyaspor deplasmanında puanla dönmek istiyor.

Eksik oyuncusu bulunmayan Konyaspor'da İlhan Palut sürpriz bir biçimde geçen hafta Cikalleshi yerine Ahmed Hassan'ı ilk 11'de sahaya sürerek istikrarlı kadro tercihlerinde bir değişikliğe gitmiş oldu. Bu tercihini referans alarak olası 11'de Ahmed Hassan'a yer veriyorum. Cikalleshi'nin bu durumda yine kulübede oturma ihtimalinin beraberinde kanat oyuncularından birisi yerine o bölgede de tercih edilme ihtimali var.

Bülent Korkmaz'ın dümene geçmesiyle önemli bir ivme kazanan Alanyaspor, Trabzonspor deplasmanından da 1 puanla dönerek 4 maçta 10 toplamış oldu. Bülent Korkmaz'ın kadro istikrarının da bu başarıda önemli paya sahip olduğunu göz önünde bulundurursak, önemli bir eksiği olmayan Alanyaspor'un Trabzonspor karşısındaki ilk 11'i ile sahada olması bekleniyor.

Her iki takım sahaya galibiyet için çıkacak. Çok zorlu geçecek olan bu müsabakanın bütün detayları haber sayfamızda yer alacaktır.

KONYASPOR – ALANYASPOR MUHTEMEL 11’LER

Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdulkerim, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner, Çekici, Bytqi, Serdar, Cikalleshi.

Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Awaziem, Milunovic, Borja, Fatih, Umut, Efecan, Emre, Davidson, Babacar

KONYASPOR – ALANYASPOR MAÇI BEİN SPORTS 2 CANLI YAYIN İZLE LİNKİ

Lens – Reims maçı Bein Sports 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Futbolseverler bu karşılaşmayı şifresiz olarak izleyebilecek. Beinconnect’i izlemek için Konyaspor – Alanyaspor maçı canlı izle bağlantısını tıklayabilirsiniz.

Beinconnect şifreli bir kanal olduğundan, bu maçı izlemek isteyenlerin üyelik satın alması gerekiyor. Satın alma işleminin ardından kanalı canlı olarak izleyebilirsiniz.