İspanya La Liga’da zirvede yer alan ve şampiyonluğa oynayan Real Madrid, deplasmanda Espanyol’a konuk oluyor. Hiç mağlubiyeti bulunmayan İspanyol devi bu mücadeleden de galibiyetle ayrılmak istiyor. İşte, Espanyol Real Madrid canlı izleyebileceğiniz link…

La Liga’da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Bugün de lider Real Madrid Espanyol deplasmanında Espanyol ile karşılaşıyor. Espanyol Real Madrid maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki Spor Smart linki kullanmanız yeterli. İşte Espanyol Real Madrid maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

Carlo Ancelotti’nin takımı şampiyonluğa koşuyor. Zirve yarışında kopmak istemeyen Real Madrid, Espanyol engelini de kayıpsız geçmek istiyor.

ESPANYOL - REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

03 Ekim Pazar günü Saat 17:15’de başlayan müsabaka Spor Smart kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

ESPANYOL - REAL MADRİD MAÇIN HAKEMİ KİM?

Espanyol - Real Madrid İspanya La Liga 8.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu kritik karşılaşmayı hakem G. Cuadra yönetecek.

ESPANYOL - REAL MADRİD MUHTEMEL 11’LER

Her iki takımın muhtemel maç kadroları başlama saati yaklaştığında açıklanacaktır.

ESPANYOL REAL MADİRD MAÇI ONLİNE YAYINI İÇİN TIKLA