Velez Sarsfield ile Independiente takımları, Arjantin Premier Lig maçında karşı karşıya geliyor. Mücadele saat 02:15’de başlayacak. İşte, Velez Sarsfield Independiente canlı izleyebileceğiniz link…

Arjantin Premier Lig 14. Hafta karşılaşması bu gece Velez Sarsfield – Independiente maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Velez Sarsfield Independiente maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki Nesine.com linki kullanmanız yeterli. İşte Velez Sarsfield Independiente maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

Arjantin Premier Ligi’nde heyecan devam ediyor. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Velez Sarsfield - Independiente maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

VELEZ SARSFİELD - INDEPENDİENTE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

03 Ekim Pazar günü Saat 02:15’de başlayan müsabaka herhangi bir Türk kanalından canlı yayınlanmamaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

VELEZ SARSFİELD - INDEPENDİENTE MAÇIN HAKEMİ KİM?

Velez Sarsfield - Independiente Arjantin Premier Lig mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem P. Echavarria düdük çalacak.

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.