Yeni Malatyaspor ile Hatayspor takımları, Süper Lig’in 8. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Son dört maçtır mağlup olan Malatya ekibi, Hatayspor karşısında galip gelmek istiyor. İşte, Yeni Malatyaspor Hatayspor canlı izleyebileceğiniz link…

Süper Lig 23. Hafta karşılaşması bugün Yeni Malatyaspor – Hatayspor maçı ile tüm hızıyla devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Yeni Malatyaspor Hatayspor maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki Bein Sports HD 2 linki kullanmanız yeterli. İşte Yeni Malatyaspor Hatayspor maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

Süper Lig hız kesmeden 8.hafta maçlarıyla devam ediyor. Yeni Malatyaspor - Hatayspor ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Yeni Malatyaspor - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

YENİ MALATYASPOR - HATAYSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

03 Ekim Pazar günü Saat 13:30’da başlayan müsabaka Bein Sports HD 2 kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

Yeni Malatyaspor - Hatayspor Süper Lig mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşatıyor. Şuana dek 7 karşılaşmada sadece 2 galibiyeti bulunan Malatya temsilcisi, son 4 maçtır galip gelemiyor. Bu kötü gidişata durdurmak için Hatayspor’a karşı mutlak galibiyetle ayrılmayı planlayan Yeni Malatyaspor kendi iç saha avantajını kullanmak istiyor.

İrfan Buz yönetimindeki Yeni Malatyaspor, kendi seyircisi önünde Hatayspor’u yenip moral bulmak istiyor. Malatyaspor, 6 puanla ligde 17’inci düşme potasında yer alıyor.

Hatayspor ise, geçen hafta kendi evinde Fenerbahçe’ye mağlup oldu. Ömer Erdoğan idaresindeki Hatayspor, 7 maçta 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve bir beraberliği bulunuyor.

Son Galatasaray mağlubiyetinden sonra 4 maç üst üste galibiyet serisini yakalama başarısı gösteren Hatay temsilcisi, bu seriyi geçen hafta kendi evinde Fenerbahçe mağlubiyetiyle son buldu.

Hatayspor, Yeni Malatya deplasmanından puan ve puanlarla evinde dönmek istiyor.

YENİ MALATYASPOR HATAYSPOR MAÇINDA MUHTEMEL 11’LER

Hatayspor: Munir, Kamil, Fatih, Burak, Adekugbe, Sackey, Riberio, Lobzhanidze, Traore, Kaabi, Diouf.

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Robin, Erkan, Hadebe, Chaalali, Murat, Acquah, Eren, Guilherme, Donald, Jahovic.