TFF 2. Lig Kırmızı Grup 6.Hafta karşılaşmasında Diyarbekirspor ile Hekimoğlu Trabzon karşı karşıya geliyor. Karşılaşma Yeni Diyarbakır Stadı’nda Saat 19:00’da başlayacak. Bu kritik maçın bütün detayları ve canlı yayın ve skor takibini haber sayfamızdan izleyebilirsiniz.

Bugün saat 19.00’da Diyarbekirspor ile Hekimoğlu Trabzon kozlarını paylaşacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11’leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor.

DİYARBEKİR SPOR HEKİMOĞLU TRABZON MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA

Diyarbekirspor ile Hekimoğlu Trabzon taraftarı bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla aramaya başladı. Maçın canlı yayınına erişmek için linki tıklamanız gerekmektedir.

6 Ekim 2021 tarihinde Çarşamba günü Saat 19:00’da oynanacak maç, Diyarbakır Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma TV kanallarından canlı yayınlanmıyor. Ancak sizler için alternatif yayın kanallarını derledik. Maç yayınına gitmek için linki tıkla

DİYARBEKİRSPOR  - HEKİMOĞLU TRABZON MAÇINI HANGİ HAKEM YÖNETECEK?

Diyarbekirspor, Hekimoğlu Trabzon maçını Ayberk Demirbaş yönetecek. Yardımcı hakemler Uğur Önay, Çağrıcan Pazarcıklı, 4.hakem Yunus Emre Çakar görev alacak

DİYARBEKİR SPOR HEKİMOĞLU TRABZON SON DURUM

Diyarbekirspor Ligde 4 puanla Lig sıralamasında 15. Sırada yer alıyor. Hekimoğlu Trabzon ise 11 puanla 2. Sırada yer alıyor.

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV'de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için CANLI MAÇ' YAYINI için LİNK tıklayıp izleyebilirsiniz…

Ancak bu maçı TV kanallarından izleyebilmek mümkün değil. Türkiye’den hiç bir kanal bu maçı yayın akışı içine almadığı görülmektedir. Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

DİYARBEKİR SPOR HEKİMOĞLU TRABZON MAÇINI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNK TIKLA