TFF 2.Lig Beyaz Grup 6.Hafta maçında Nazilli Belediyespor - Bucaspor 1928 Nazilli İlçe Stadı’nda karşılaşıyor. Nazilli Belediyespor - Bucaspor 1928  maçı 06 Ekim Çarşamba günü saat 15.30’da başlayacak. Şifresiz canlı yayınlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda. Nazilli Belediyespor - Bucaspor 1928  maçı canlı izleme linki…

Son deplasman maçında Zonguldak Kömürspor’a mağlup olan Nazilli Belediyespor bu hafta kendi evinde Bucaspor 1928’i konuk ediyor. Ligde 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunan Nazilli, bu hafta kendi evinde galibiyetle ayrılıp çıkış yakalamak istiyor.

Bucaspor 1928 ise, hemen hemen Nazilli ile aynı performansı sergiliyor. Ligde 7 puanla 7’inci sırada olan Buca ekibi, deplasmanda puan ve puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Nazilli Belediyespor - Bucaspor 1928  müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Nazilli Belediyespor ile Bucaspor 1928  taraftarı Nazilli Belediyespor ile Bucaspor 1928  arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Nazilli Belediyespor - Bucaspor 1928  maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR - Bucaspor 1928  MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Nazilli Belediyespor Bucaspor 1928  maçı seyircili oynanacak; ve resmi sosyal medya hesaplarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘TFF 2.Lig maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

NAZİLLİ BELEDİYESPOR - Bucaspor 1928  MAÇIN HAKEMİ KİM?

Nazilli Belediyespor – Nazilli Belediyrespor TFF 2.Lig Beyaz Grup 6. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Barkın Kara düdük çalacak.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR - Bucaspor 1928  MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

TFF 2. Lig maçları hafta içi maçlarıyla devam ediyor. Nazilli İlçe Stadı’nda nefesleri kesecek mücadele saat 15.30’da başlayacak. Nazilli Belediyespor Bucaspor 1928 karşılaşması Sosyal Medya Platformlarından canlı olarak naklen yayınlanması planlanıyor.

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ