Dünya Kupası Elemeleri 3.Tur A Grubu 3.hafta maçında Güney Kore - Suriye karşı karşıya geliyor. 14:00’te başlayan mücadele Spor Smart kanalından canlı yayınlanıyor. İşte, Güney Kore Suriye canlı izleyebileceğiniz link…

Bu gün iki ülke takımı önemli maçın karşılaşmasına sahne olacak. Son şampiyon Güney Kore, Suriye ile DK Elemeleri 3.Tur A Grubu 3.Hafta maçında karşı karşıya geliyor.

Dünya Kupası Elemeleri 3.Tur A Grubu karşılaşması bugün Güney Kore – Suriye maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Güney Kore Suriye maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki S Sport linki kullanmanız yeterli. İşte Güney Kore Suriye maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

GÜNEY KORE - SURİYE MAÇI CANLI İZLE (TIKLA)

Dünya Kupası Elemeleri 3.Tur A Grubu’nda maçlar tüm hızıyla devam ediyor. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Güney Kore - Suriye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

GÜNEY KORE - SURİYE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

07 Ekim Perşembe günü Saat 14:00’de başlayan müsabaka Spor Smart kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

GÜNEY KORE - SURİYE MAÇIN HAKEMİ KİM?

Güney Kore - Suriye Dünya Kupası Elemeleri 3.Tur A Grubu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu kritik karşılaşmayı yönetecek hakem bilgisi bulunmamaktadır.

SON BİLGİ:

DK Elemeleri 3.Tur A Grubu’nda Güney Kore, 4 puanla 2.sırada yer alıyor. Suriye ise, ligde 2 maçta galip gelemedi. Sadece bir puanı bulunan Suriye 4’üncü sırada yer alıyor. Her iki takım da galibiyet için sahaya çıkacak.

GÜNEY KORE SURİYE MAÇINI ONLİNE İZLE