Dünya Kupası Elemeleri 11. Hafta maçında Paraguay – Arjantin karşı karşıya geliyor. Saat 02:00’de başlayan mücadele Nesine.com kanalından canlı yayınlanıyor. İşte, Paraguay Arjantin canlı izleyebileceğiniz link…

Bu gece iki dev maçın karşılaşmasına sahne olacak. Paraguay, Arjantin ile Uluslar Ligi Yarı Finali’nde karşı karşıya geliyor. Her iki takım da turu geçmek için mücadele edecek.

Arjantin, kendi grubunda 18 puanla ikinci sırada yer alarak çok güzel ve önemli bir performans sergiliyor. Bu maçtan da galibiyetle ayrılıp lider Brezilya ile aradaki puan farkını kapatmak isteyen Arjantin, deplasmanda puan ve puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Dünya Kupası Elemeleri karşılaşması bu gece Paraguay – Arjantin maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Paraguay Arjantin maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki Nesine.com linki kullanmanız yeterli. İşte Paraguay Arjantin maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

PARAGUAY – ARJANTİN MAÇI CANLI İZLE (TIKLA)

Dünya Kupası Elemeleri 11.hafta maçlarıyla devam ediyor. Kritik maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Paraguay – Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

PARAGUAY – ARJANTİN MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

08 Ekim Cuma günü Saat 02:00’de başlayan müsabaka Nesine.com kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

PARAGUAY – ARJANTİN MAÇIN HAKEMİ KİM?

Paraguay – Arjantin Dünya Kupası Elemeleri mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu kritik karşılaşmayı hakem A. Daronco yönetecek.

PARAGUAY ARJANTİN MAÇINI ONLİNE İZLE