Dünya Kupası Elemeler G Grubu 7.hafta maçlarıyla devam ediyor. Günün önemli maçlarından biri de Türkiye ile Norveç arasında oynanıyor. Türkiye - Norveç maçı saat 21.45’te canlı olarak yayınlanıyor.

Kötü gidişattan sonra Şenol Güneş ile yolları ayıran A Milli takımın başına geçen Stefan Kunt ile ilk sınavına Norveç karşısında çıkıyor. Bu önemli maçın bütün detayları haber sayfamızda yer alacak.

TÜRKİYE NORVEÇ MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Türkiye – Norveç müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Türkiye, Norveç taraftarı ve futbolseverler Türkiye ile Norveç arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Türkiye – Norveç maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

TÜRKİYE NORVEÇ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

08 Ekim Cuma günü, Fenerbahçe Ülker Stadyumunda saat 21:45‘de oynanacak. Türkiye - Norveç mücadelesini hakem F. Brych yönetecek. Karşılaşma, TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak

TÜRKİYE NORVEÇ MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Türkiye: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Serdar Aziz, Caner Erkin, Ozan Tufan, Berat Özdemir, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz.

Norveç: Nyland, Pedersen, Strandberg, Hanche-Olsen, Meling, Thorsby, Berg, Thorstvedt, Odegaard, Elyounoussi, Hauge.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ