TFF 3.Lig 1.Grup 6. Hafta karşılaşmasında 1954 Kelkit Belediyespor ile Elazığspor 09 Ekim Cumartesi günü saat 14:30’da karşı karşıya geliyor. Bu önemli müsabakanın bütün detayları haber sayfamızda…

3.Lig 1.Grup maçında 1954 Kelkit Belediyespor Elazığspor’u konuk ediyor. Ligde 8 puanla altıncı sırada yer alan Kelkit Belediyesi kendi evinde galip gelip liderliğe yükselmenin hesabını yapıyor.

Elazığspor ligde çok kötü sonuçlar almaya devam ediyor. 4 puanla düşme potasında yer alan Elazığ temsilcisi, bu maçtan galibiyetle ayrılıp moral depolamak istiyor.

1954 Kelkit Belediyespor-Elazığspor müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? 1954 Kelkit Belediyespor ile Elazığspor taraftarı 1954 Kelkit Belediyespor ile Elazığspor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. 1954 Kelkit Belediyespor-Elazığspor maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

1954 KELKİT BELEDİYESPOR -ELAZIĞSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

1954 Kelkit Belediyespor Elazığspor maçı seyircili oynanacak; ve resmi sosyal medya hesaplarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘TFF 3.Lig maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

1954 KELKİT BELEDİYESPOR -ELAZIĞSPOR MAÇIN HAKEMİ KİM?

1954 Kelkit Belediyespor-Elazığspor TFF 3.Lig 1.Grup 6. Hafta müsabakasında bir araya geliyor. Kelkit İlçe Stadı’nda oynanacak maçta hakem Tolga Sancak düdük çalacak.

1954 KELKİT BELEDİYESPOR-ELAZIĞSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bu önemli karşılaşma saat 14.30’da başlayacak 1954 Kelkit Belediyespor-Elazığspor müsabakası herhangi bir sosyal medya platformlarından canlı yayınladığında Spor72 Medya kanallarından takipçilere izlettirilmesi planlanıyor.

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ