TFF 3.Lig 2. Grup’ta günün önemli karşılaşmalardan bir tanesi de 52 Orduspor ile Siirt İl Özel İdaresi arasında oynanacak karşılaşmayla başlayacak. Hiç galibiyeti bulunmayan ve düşme potasında yer alan Siirt temsilcisi deplasmanda puan ve puanlarla ayrılmak istiyor. 52 Orduspor FK-Siirt İl Özel İdaresi maçı canlı izleme linki…

Güneydoğu Anadolu Temsilcisi Siirt İl Özel İdaresi bu sene ligde çok kötü bir performans sergiliyor. Çıktığı 4 karşılaşmadan 2 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan Siirt temsilcisinin hiç galibiyeti bulunmuyor.

Bu kötü tablodan çıkmak isteyen Sarı-mavili ekip 52 Ordu FK deplasmanından şeytanın bacağını kırmak istiyor.

52 Orduspor FK-Siirt İl Özel İdaresi müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? 52 Orduspor FK ile Siirt İl Özel İdaresi taraftarı 52 Orduspor FK ile Siirt İl Özel İdaresi arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. 52 Orduspor FK-Siirt İl Özel İdaresi maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

52 ORDUSPOR FK-SİİRT İL ÖZEL İDARESİ MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

52 Orduspor FK Siirt İl Özel İdaresi maçı seyircili oynanacak; ve resmi sosyal medya hesaplarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘TFF 3.Lig maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

52 ORDUSPOR FK-SİİRT İL ÖZEL İDARESİ MAÇIN HAKEMİ KİM?

52 Orduspor FK-Nazilli Belediyrespor TFF 3.Lig 3.Grup 6. Hafta müsabakasında bir araya geliyor. Ordu 19 Eylül Stadı’nda oynanacak mücadeleyi hakem Levent Balcı yönetecek.

52 ORDUSPOR FK-SİİRT İL ÖZEL İDARESİ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bu önemli karşılaşma saat 14.30’da başlayacak 52 Orduspor FK-Siirt İl Özel İdaresi müsabakası herhangi bir sosyal medya platformlarından canlı yayınladığında Spor72 Medya kanallarından takipçilere izlettirilmesi planlanıyor.

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ