Milli maçlardan dolayı verilen bir haftalık arayı iyi değerlendirmek isteyen Süper Lig temsilcileri Hazırlı Karşılaşması düzenliyor. Göztepe, 1.Lig ekibi Altınordu ile hazırlık maçında karşılaşıyor. Mücadele 09 Ekim Cumartesi günü saat 13:30’da başlayacak.

Bu sezon Süper Lig’de çok kötü bir grafik çizen Göztepe, verilen Milli arayı fırsata çevirmek istedi. Geçen sezon gösterdiği performansla göz dolduran İzmir ekibi, bu sene büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.

Oynadığı 8 karşılaşmadan 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Göztepe, bu kötü gidişata dur demek istiyor.

Altınordu ile Göztepe taraftarı Altınordu ile Göztepe arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Altınordu-Göztepe maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

ALTINORDU-GÖZTEPE MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Altınordu Göztepe maçı seyircili oynanacak; ve resmi sosyal medya hesaplarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘TFF 3.Lig maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

ALTINORDU-GÖZTEPE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Altınordu Metin Oktay Yerleşkesi Tesisleri’nde oynanacak hazırlık karşılaşması saat 13.30’da başlayacak Altınordu-Göztepe müsabakası herhangi bir sosyal medya platformlarından canlı yayınladığında Spor72 Medya kanallarından takipçilere izlettirilmesi planlanıyor.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ