Osmaniyespor ile Batman Petrolspor 09 Ekim Cumartesi günü saat 15:00’de karşı karşıya geliyor. TFF 3.Lig 1.Grupta şampiyonluğa oynayan her iki takımın kritik mücadelesinin canlı anlatımı anlık olarak haber sayfamızda yer alacak...

Batman Petrolspor ligde yenilmezlik serisini Osmaniyespor deplasmanından da sürdürmek istiyor. Kırmızı beyazlı ekip geçen hafta kendi sahasında Artvin Hopaspor’u mağlup edip ligde 2’inci sıraya yükseldi.

Şampiyonluk hedefleyen Batman temsilcisi Osmaniyespor engelini aşıp ligde hedefine emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Osmaniyespor ise, 9 puanla 4’üncü sırada yer alıyor. Kendi evinde konuk edeceği Batman Petrolspor’u yenip zirveye tırmanmak isteyen Osmaniye temsilcisi sahadan mutlak galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.

Böylesi kritik mücadeleyi FİFA Kokartlı kadın hakem Gamze Durmuş yönetecek.

Osmaniyespor-Batman Petrolspor müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Osmaniyespor ile Batman Petrolspor taraftarı Osmaniyespor ile Batman Petrolspor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Osmaniyespor-Batman Petrolspor maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

OSMANİYESPOR -BATMAN PETROLSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Osmaniyespor Batman Petrolspor maçı seyircili oynanacak; ve resmi sosyal medya hesaplarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘TFF 3.Lig maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

OSMANİYESPOR -BATMAN PETROLSPOR MAÇIN HAKEMİ KİM?

Osmaniyespor-Batman Petrolspor TFF 3.Lig 1.Grup 6. Hafta müsabakasında bir araya geliyor. Osmaniye 7 Ocak Stadı’nda oynanacak mücadeleyi kadın hakem Gamze Durmuş yönetecek.

OSMANİYESPOR-BATMAN PETROLSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bu önemli karşılaşma saat 15.00’de başlayacak Osmaniyespor-Batman Petrolspor müsabakası herhangi bir sosyal medya platformlarından canlı yayınladığında Spor72 Medya kanallarından takipçilere izlettirilmesi planlanıyor.

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ