TFF 2. Lig Beyaz Grup 7.haftasında Amedspor ile Şanlıurfaspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Amedspor Şanlıurfaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

10 Ekim 2021 Pazar Saat 19:00’da

Amedspor Şanlıurfaspor müsabakası bugün 19.00’da oynanacak. Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma TV kanallarından canlı yayınlanmıyor. Karşılaşmanın canlı anlatımını spor72.com’dan da takip edebilirsiniz.

Amedspor - Şanlıurfaspor Maç yayınına gitmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın.

Amedspor - Şanlıurfaspor karşı karşıya geliyor. Diyarbakır Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 19:00’da başlayacak.  

Amedspor - Şanlıurfaspor Müsabakası bugün saat 19:00’da oynanacak maç herhangi bir TV’den yayınlanmıyor. Haberimizde canlı skor takibini izleyebilirsiniz. Müsabakayı haber sayfamızdan canlı olarak takip edebilirsiniz. Maç yayınına gitmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın.

Amedspor – Şanlıurfaspor Son Durum

Amedspor Ligde 12 puanla 3. Sırada yer alıyor. Şanlıurfaspor ise 8 puanla 9. Sırada yer alıyor.

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için CANLI MAÇ’ YAYINI için LİNK tıklayıp izleyebilirsiniz…

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Maç yayınına gitmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın. Canlı Maç Yayınına gitmek için LİNKİ tıklayın