Palmeiras-Bragantino Brezilya Serie A’da karşılaşıyor. Libertadores Kupası mücadelesi için her iki takımda galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor. Saat 03:00’de başlayan maçın bütün detayları haber sayfamızda yer alıyor. İşte, Palmeiras-Bragantino canlı izleyebileceğiniz link…

Palmeiras ile Bragantino üst sıralara tırmanmak için sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Ligde 23 hafta içerisinde 39 puana ulaşan Palmeiras, bu maçtanda galibiyetle ayrılıp zirve takibini sürdürmek istiyor.

Bragantino takımı da Libertadores kupası için mücadele ediyor. Deplasmanda puan ve puanlarla ayrılmayı hedefleyen Red Bull takımı, iyi bir sonuçla moral depolamak istiyor.

PALMEİRAS-BRAGANTİNO MAÇI CANLI İZLE

Brezilya Serie A maçlarının canlı yayınları kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Palmeiras-Bragantino maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

PALMEİRAS-BRAGANTİNO MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

10 Ekim Pazar gecesi saat 03:00’de başlayan müsabaka hangi kanalda yayınlanacağı bilgisine ulaşılmamaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için ONLİNE İZLE kısımdaki linke tıklamanız yeterlidir.

PALMEİRAS-BRAGANTİNO MAÇIN HAKEMİ KİM?

Palmeiras-Bragantino Brezilya Serie A Ligi’nin 25. Haftasında karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı hakem Rafael Traci yönetecek.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE (TIKLA)