Son haftaların formda takımı Vanspor FK, bu hafta kendi evinde Serik Belediyespor’u ağırlıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta maçında Vanspor FK-Serik Belediyespor karşı karşıya geliyor. Geçen hafta deplasmanda Turgutluspor’u mağlup eden Van ekibinde moraller yerinde. Vanspor FK - Serik Belediyespor maçı canlı izleme linki…

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.hafta maçı Vanspor FK ile Serik Belediyespor ile perde açılıyor. Ligde hiç mağlubiyeti bulunamayan Vanspor FK bu hafta Serik Belediyespor engelini de aşmak istiyor.

Vanspor FK, oynadığı 6 karşılaşmadan 4 galibiyet ve 2 beraberliği bulunuyor. Hiç yenilgisi olmayan Van temsilcisi 14 puanla 3’üncü sırada yer alıyor.

Vanspor FK-Serik Belediyespor müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Vanspor FK ile Serik Belediyespor taraftarı Vanspor FK ile Serik Belediyespor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Vanspor FK - Serik Belediyespor maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

VANSPOR FK-SERİK BELEDİYESPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Vanspor FK Serik Belediyespor maçı seyircili oynanacak; ve resmi sosyal medya hesaplarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘TFF 2.Lig maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

VANSPOR FK-SERİK BELEDİYESPOR MAÇIN HAKEMİ KİM?

Vanspor FK-Serik Belediyespor TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem M. Özer düdük çalacak.

VANSPOR FK-SERİK BELEDİYESPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 14.30’da başlayacak Vanspor FK Serik Belediyespor karşılaşması herhangi bir Türk kanallarından yayınlanmıyor.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ