Avrupa Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 8. Hafta maçında Hollanda ile Cebelitarık takımları karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’de başlayan mücadele canlı yayınlanıyor.

Dünya Kupası Elemeleri hız kesmeden devam ediyor. Bu büyük organizasyonda Hollanda kendi evinde Cebelitarık takımını ağırlıyor.

Hollanda Grupta 16 puanla lider konumda. Portakallar bu haftada son sırada ve hiç puanı bulunamayan Cebelitarık’ı da yenip liderliğini sürdürmek istiyor.

Cebelitarık ise büyük bir sürpriz peşinde grubun en güçlü ekiplerinden Hollanda takımından puan ve puanlar almak isteyen Cebelitarık şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Bu önemli maçla ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Hollanda-Cebelitarık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

MAÇ NE ZAMAN?

Hollanda ile Cebelitarık takımları Dünya Kupası Elemeleri 8.Haftasında karşılaşıyor. Mücadele 11 Ekim Pazartesi günü saat 21.45’de başlayacak.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Müsabaka herhangi bir Türk kanalından canlı yayınlanmayacak. Alternatif olarak izlemek için belirtilen yeri tıklamanız yeterlidir. Yayın görünmüyor ise sayfayı f5 tuşuna basarak yenileyebilirsiniz.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

MAÇIN HAKEMİ KİM?

Mücadeleyi deneyimli hakem V. Meshkov yönetecek.

HOLLANDA-CEBELİTARIK MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)