1955 Batman Belediyespor’da M.Faris Ergün dönemi resmen başladı. 

Batman’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden 1955 Batman Belediyespor yönetimi teknik direktörlük görevi için M.Faris Ergün ile anlaştı. 

Kulüp İdari menajerliğe Yunus Kanağı, Teknik direktörlüğe M.Faris Ergün, kaleci antrenörü Fehmi Öner, yardımcı antrenörler, Mustafa Turan ve Yıldırım Korkmaz oldu. 

Spor72’ye açıklama yapan 1955 Batman Belediyespor Kulübü Başkanı Burak Eren şu ifadelere değindi, “Teknik heyeti belirlememiz biraz geç oldu farkındayız. İşimizin zor olduğunu da biliyoruz. Bu arkadaşlarımızda zor dönemde sorumluluğu aldılar kendilerine şahsım adıma teşekkür eder şimdiden başarılar diliyorum. Öncelikli hedefimiz yerli oyuncularla devam etmektir. Oyuncu üretip Batman Petrolspor’a kazandırıp 1955 Batman Belediyespor’u en iyi şekilde temsil etmektir.” dedi.

51 yaşındaki deneyimli adam 1955 Batman Belediyespor ile anlaştığı için mutlu olduğunu belirtip şunları konuştu; “Amacımız sadece yerli çocuklarla belli bir hedefi yakalamak ve onları geliştirmek olacaktır. Kadromuzda tamamen yerli ve genç bir ekiple yola devam edeceğiz. Çok kısıtlı bir zamanın olduğunun farkındayız. Buna rağmen lige en iyi şekilde hazırlanıp maçlara çakacağız.“ dedi. 

Kaynak: SPOR72