Fenerbahçe'nin tecrübeli forvet oyuncusu Serdar Dursun, Türki A Milli Takım'da Letonya maçında müthiş bir performans sergileyerek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Serdar Milli Takım’da gösterdiği performans çok konuşulurken, Serdar'ın kim olduğu ve hayatı merak konusu oldu. Peki, Serdar Dursun kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Serdar hakkında merak edilenler…

Fenerbahçe’nin yeni transfer edilen forvet oyuncusu Serdar Dursun başarılı performansıyla futbolseverler tarafından alkışlandı. Serdar, Türkiye'nin Dünya Kupası Elemeleri 8.hafta maçında Letonya'ya attığı golle adından söz ettirdi ve Milli Takımda kendi tarihinde ilk gole de imza attı. Özellikle oyuna girdikten sonra çok net gol pozisyonlara giren Serdar, dikkat çekmeyi başardı. Bu başarıların ardından konuşulmaya başlanan Serdar'ın hayatı da merak konusu oldu. İşte, Serdar Dursun'un hayatı ve merak edilenler…

SERDAR DURSUN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Serdar Dursun, 19 Ekim 1991'de Almanya'nın Hamburg şehrinde dünyaya geldi. Futbola Billstedt'in altyapısında başlayan Serdar, 2005'te Concordia Hamburg'a katıldı ve burada geçirdiği 3 senenin ardından Hannover 96 akademisine katıldı.

Hannover 2'de 2 yıl oynayan Serdar'ın yolu 2011'de Türkiye'ye düştü. Ülkesine Eskişehirspor formasıyla dönen 1.90'lık forvet Türkiye'de beklediğini bulamadı.

Eskişehirspor'da 2, kiralık forma giydiği Şanlıurfaspor'da 5 maça çıkan Türk oyuncu, 2013'te Denizlispor'da golle tanıştı. 16 maçta 2 gol atan Serdar'ın bir sonraki durağı Fatih Karagümrük oldu.

Karagümrük'te geçirdiği 2 sezonda 70 maça çıkan ve 19 gol, 1 asistle skora katkı sağlayan tecrübeli oyuncu, 2016'da Almanya'ya dönüş yaptı.

Greuther Fürth'te 64 maça çıkan ve 15 gol, 5 asistle oynayan Serdar Dursun, 2018'de kariyerinin en iyi dönemlerini geçireceği Darmstadt 98'e 350 bin Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. İlk sezonunda 36 maça çıkan ve 19 gol, 6 asist kaydeden 29 yaşındaki forvet, ikinci sezonunda zirveye çıktı.