Başakşehir ile Beşiktaş takımları, Süper Lig 9.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İşte, Başakşehir - Beşiktaş canlı izleyebileceğiniz link…

Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Başakşehir ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig, Başakşehir ile Beşiktaş maçı ile perde açılıyor. Takımın başına geçen Emre Belözoğlu Başakşehir ile ilk resmi maçına çıkıyor.

Spor Toto Süper Lig 9.hafta karşılaşması bu akşam Başakşehir - Beşiktaş maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Başakşehir Beşiktaş maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki Nesine.com linki kullanmanız yeterli. İşte Başakşehir Beşiktaş maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

15 Ekim Cuma günü Saat 20:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇIN HAKEMİ KİM?

Başakşehir - Beşiktaş Süper Lig 9.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

BAŞAKŞEHİR – BEŞİKTAŞ: SON DURUM

Süper Lig verilen Milli aradan sonra kaldığı yerden devam ediyor. Ligin dokuzuncu haftasında Beşikaş, deplasmanda Başakşehir'e konuk oluyor.

Ligde 17 puanla 3'üncü sırada yer alan Siyah beyazlı ekip, milli arayı iyi değerlendirip Başakşehir deplasmanından puan ve puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Avrupa'da sakatlıklardan ötürü istediği sonuçları ve puanları elde edemeyen Beşiktaş, ligde şampiyonluktan kopmamak için Başakşehir takımını mağlup edip zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Başakşehir'de ise teknik direktörlüğe Emre Belözoğlu'nun gelmesiyle bambaşka bir hava yakaladı. Ligde kötü sonuçlar alıp hayal kırıklığı yaşatan Başakşehir önce Aykut Kocaman ile yolları ayırdı ardından daha önce takım için ter döken ve geçen sezon Fenerbahçe'yi de yöneten Emre Belözoğlu ile anlaştı.

İlk sınavına Beşiktaş karşısında çıkacak olan Belözoğlu bu maçtan galibiyetle ayrılıp hem moral depolamak istiyor hem de çıkış yakalamak istiyor.

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11’LER

Başakşehir: Volkan, Leonardo, Ravil, Ponck, Lima, Mahmut, Ndayishimiye, Berkay, Deniz, Visca, Okaka.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Josef, Atiba Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Batshuayi.

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE