Süper Lig'in 9.haftasında Giresunspor ile Çaykur Rizespor bugün saat 13:30'da Çotanak Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Bu kritik karşılaşma canlı olarak yayınlanıyor. İşte, Giresunspor-Çaykur Rizespor maçı canlı yayın linki

Giresun-Çaykur Rizespor mücadelesi 16 Ekim Cumartesi Bein Sports 1 kanalında naklen canlı yayınlanıyor. Mücadeleyi Erkan Özdamar yönetecek.

Çok sancılı bir sezon geçiren Giresunspor ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaşacak. Ligin dibinde yer alan her iki takım galibiyet için sahaya çıkacak.

Karadeniz temsilcisi 5 puana sahip ondokuzuncu sırada yer alıyor. Çok kötü bir grafik çizen Giresunspor milli arayı iyi değerlendirip ligin 8.haftasında kendi evinde Ç.Rizespor'u yenip çıkış yakalamak istiyor.

Çaykur Rizespor takımı ise geçen hafta kendi evinde Galatasaray'a son saniye golüyle 3-2 mağlup olmuştu. O maçta yaşanan hakem olayları tartışmalara yol açmıştı.

Ligde 1 puanla son sırada yer alan ve çok kötü bir grafik çizen Rize temsilcisi, kötü gidişata dur demek istiyor. Oyuncuların moralleri oldukça kötü olan Ç.Rizespor, deplasmana Giresunspor'u mağlup edip moral bulmak istiyor.

GİRESUNSPOR-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI ONLİNE İZLE (TIKLA)