Süper Lig'in 9.haftasında son iki haftadır galip gelemeyen Alanyaspor, Kayserispor'u evinde ağırlıyor. Yeşil beyazlılar bugün saat 20:00'de Kayserispor takını konuk edecek. Bülent Korkmaz'ın kurmayları, Kayserispor karşısında galibiyetle ayrılıp çıkış yakalamak istiyor.

Alanyaspor – Kayserispor müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Alanyaspor ile Kayserispor taraftarı ve futbolseverler Alanyaspor ile Kayserispor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Alanyaspor – Kayserispor maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

ALANYASPOR KAYSERİSPOR MAÇI CANLI İZLE, TIKLA

Alanyaspor – Kayserispor Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu çok önemli karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Alanyaspor Taraftarları ve sporseverler, Alanyaspor ile Kayserispor arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Alanyaspor ile Kayserispor maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Alanyaspor Kayserispor maçı izle, Alanyaspor Kayserispor maçı canlı izle, Alanyaspor Kayserispor canlı izle, Alanyaspor Kayserispor maçı izle, Alanyaspor Kayserispor yayın, Alanyaspor Kayserispor maçını canlı yayın, Alanyaspor Kayserispor maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler Süper Lig 3.Eleme tur rövanş maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Süper Lig 9. hafta maçları şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Alanyaspor Kayserispor canlı yayın bilgileri…

Alanyaspor ile Kayserispor maçı 18 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak. Mücadele Bein Sports HD 2 kanalından canlı yayınlanacak. 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

ALANYASPOR KAYSERİSPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig 9. hafta maçında Alanyaspor ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi deneyimli hakem Ümit Öztürk yönetecek. Alanyaspor Kayserispor canlı yayını haber sayfamızda linkin yanında yer alacaktır.

ALANYASPOR KAYSERİSPOR: SON DURUM

İki Süper Lig ekibi son iki maçta da galibiyet alamadı. Alanyaspor son iki maçta beraberlikle ayrılıyor. Akdeniz temsilcisi, Trabzonspor ve Konyaspor deplasmanından beraberlikle ayrıldı. Bülent Korkmaz yönetimindeki Alanyaspor bu hafta kendi evinde Kayserispor karşısında galibiyetle ayrılıp çıkışa geçmek istiyor.

Herhangi bir sakat ve eksik oyuncusu bulunmayan Alanyaspor'da Bülent Korkmaz'ın ideal 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Kayserispor'da ise durum farklı değil. Sarı kırmızlı ekip son iki maçta bir beraberlik ve bir yenilgi gördü. Deplasmanda Giresunspor ile berabere kalıp ardından Trabzonspor'a mağlup olan Kayserispor, bu hafta deplasmanda Alanyaspor karşısında puan ve puanlarla evinde dönmek istiyor.

Kayserispor'da Uğur Demirok'un yokluğunda stoperde Hosseini- Kolovetsios ikilisini görebiliriz. Hikmet Karaman geride bıraktığımız hafta Attamah yerine Kemen ile maça başlamıştı. Bu tercihine devam etmesi bekleniyor. Gökhan Sazdağı'nın sakatlıktan dönmesi sonucu hücumda bir değişiklik olup olmayacağını fakat kadrolar açıklandığında göreceğiz. Ancak, bu karşılaşma için kulübeden gelmesini daha olası olarak görülüyor. Yıldız oyuncu Mensah'ın da maça yetişmesi zor görünüyor. Onun yerine de başka bir yıldız olan Fernandes'in yine bir önceki hafta olduğu gibi maça başlayacağı tahmin ediliyor.

MUHTEMEL 11'LER

Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Awaziem, Milunovic, Borja, Fatih, Umut, Emre, Efecan, Davidson, Diedhiou

Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Attamah, İbrahim, Emrah, Mensah, Cardoso, Thiam

SÜPER LİG MAÇI ALANYASPOR KAYSERİSPOR CANLI İZLE