Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3.hafta maçında kendi evinde Portekiz'in Sporting Lizbon takımını konuk ediyor. Devler ligine Borussia Dortmund mağlubiyetiyle başlayan siyah beyazlılar, bu hafta kendi evinde Sporting Lizbon karşısında galip gelmek istiyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi kaldığı yerden devam ediyor. Bu günde oynanacak olan Beşiktaş Sporting Lizbon maçıyla perde açılıyor. Siyah beyazlılar, bu maçtan galibiyetle ayrılıp üç puanla tanışmak istiyor.

Vodafone Park Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19:45'de başlayacak.

BEŞİKTAŞ – SPORTİNG LİZBON MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı seyircili oynanacak; ve EXXEN ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘EXXEN maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

BEŞİKTAŞ – SPORTİNG LİZBON MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek kritik mücadele saat 19.45’te başlayacak Beşiktaş Sporting Lizbon karşılaşması EXXEN ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı deneyimli Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek.

BEŞİKTAŞ - SPORTİNG LİZBON: SON BİLGİLER

Süper Lig'de Başakşehir mağlubiyetiyle morali bozulan Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi 3.hafta maçında Sporting Lizbon'u ağırlıyor.

Avrupa arenasına istediği gibi başlayamayan ancak oynadığı futbolla beğeni kazanan Beşiktaş, Sporting Lizbon karşısında ilk puanı almanın hesabını yapıyor.

İlk maçta oynadığı müthiş futbolla Borussia Dortmund'a mağlup olmaktan kurtulamayan kara kartal, ardından Ajax deplasmanından da mağlubiyetle ayrılıp şu ana dek hiç puanla tanışmadı.

Kadrosunda birçok sakatlığın olmasından dolayı dert yanan Teknik Direktör Sergen Yalçın bu hafta Lizbon karşısında en ideal 11'i sahaya sürmek istiyor.

Neto Beşiktaş'a övgüler yağdırdı

Siyah-beyazlıların stadına ve taraftarına övgüler yapan Neto, "Beşiktaş, Türkiye'nin son şampiyonu. Onlara karşı deplasmanda oynamak bir hayli zor. Şampiyonlar Ligi'nde her maç tehlikelidir. Ama iyi bir takıma sahibiz." diye konuştu.

Luis Neto, 2017-2018 senesinde Fenerbahçe forması giymişti. Siyah-beyazlılarla ligde Vodafone Park'ta karşılaşan Netolu Fenerbahçe, rakibine 3-1 mağlup olmuştu.

İşte Beşiktaş'ın grubunda güncel puan tablosu:

1- Ajax 6 puan (+6 averaj)
2- Dortmund 6 puan (+2 averaj)
3- BEŞİKTAŞ 0 puan (-3 averaj)
4- Sporting Lizbon 0 puan (-5 averaj)

BEŞİKTAŞ –SPORTİNG LİZBON MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef, Ghezzal, Pjanic, Alex Teixeira, Cyle Larin, Batshuayi

Sporting Lizbon: Adan, Inacio, Coates, Feddal, Porro, Palhinha, Matheus, Vinagre, Sarabia, Paulinho, Pote

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ