UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3.Hafta maçı canlı Paris Saint Germain Leipzig canlı izle, UEFA Şampiyonlar Ligi 3.hafta PSG Leipzig karşı karşıya geliyor. PSG Leipzig maçı canlı yayın linki haberimizde.

PSG Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

19 Ekim 2021 Salı Saat 22:00’de Parc des Princes Stadyumu’nda oynanacak

Paris Saint Germain Şampiyonlar Ligi 3.hafta mücadelesinde kendi evinde Leipzig'i yenip üç puanı hanesine yazdırmak istiyor.

Fransızlar, zirvede yer alan M.City takımının mağlup olmasını bekleyip zirveye ortak olmak istiyor.

PSG, kendi grubunda dört puanla ikinci sırada yer alıyor.

PSG'de Neymar forma giyecek mi?

Gözler bu maçta PSG'de ki yıldız oyuncu Neymar'a çevrilecek. Arka adalesinde sakatlığı bulunan yıldız futbolcunun sakatlığı geçtiği ön görülüyor. Herhangi bir aksilik olmadığı takdirde Neymar'ın kritik mücadelede görev alması bekleniyor.

Leipzig devler liginde puanla tanışmak istiyor

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda hiç puanı bulunamayan Leipzig takımı çok güçlü rakibi PSG karşısında puan ve puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Çıktığı son 3 maçta da puan alamayan Alman ekibi, bu maçta şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Maç yayınına gitmek için linke tıklayın

UEFA Şampiyonlar Ligi kritik PSG Leipzig müsabakası EXXEN platformundan naklen yayınlanacak. Tüm maçların TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını izlemek için CANLI MAÇ’ YAYINI için LİNK tıklayıp izleyebilirsiniz…

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Maç Yayınına Gitmek için Bağlantıyı Tıklayınız