UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta maçları hız kesmeden devam ediyor. İspanyol devi Barcelona kendi evinde Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını konuk ediyor. Barcelona Dinamo Kiev maçı canlı yayın linki haberimizde.

Barcelona ile Dinamo Kiev UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Bu dev mücadelenin bütün detayları ve canlı yayın bilgisini haber sayfamızda araştırabilirsiniz.

Maçı online izlemek için linke tıkla

Barcelona Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Kritik mücadele 20 Ekim 2021 Çarşamba Saat 19:45’da Camp Nau'da oynanacak. Maç EXXEN Platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Katalanlar Ukrayna ekibi Kiev'i konuk ediyor

Ligde istenileni veremeyen ve performans düşüklüğü yaşayan Barcelona Şampiyonlar liginde de kötü performansı sürdürüyor.

E Grubu ilk maçta Benfika ve Bayern Münih'e mağlup olan Barcelona, bu hafta kendi evinde Dinamo Kiev karşısında galibiyetle ayrılıp moral depolamak istiyor.

Son yılların en kötü grafiğini çizen Barcelona, Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda sıfır puanla son sırada yer alıyor.

Dinamo Kiev deplasmanda puan almak istiyor

Dinamo Kiev takımı ise, zorlu Barcelona deplasmanından puan ve puanlarla ayrılmak istiyor.

Çıktığı iki maçta bir galibiyet ve bir mağlubiyet alan Ukrayna temsilcisi, bu hafta deplasmanda puanla dönmek istiyor.

Bu maçın canlı yayını yayıncı kuruluş EXXEN tarafından aktarılıyor

Bu dev maçı izleyebilmek için taraftar ve izleyiciler Google'da sıklıkla aramaya başladı. Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Maç Yayınına Gitmek için EXXEN Bağlantıyı Tıklayın