Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. maçında Chelsea kendi evinde Malmö'yü konuk edecek. Karşılaşma saat 22:00'da EXXEN'den canlı olarak yayınlanıyor.

İngiliz temsilcisi Chelsea ile İsveç temsilcisi Malmö UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu üçüncü maçında karşı karşıya geliyor. Stamford Bridge Stadı'nda oynanacak mücadeleyi deneyimli hakem F. Letexier yönetecek.

Chelsea - Malmö Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu çok önemli karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Taraftar ve sporseverler, Chelsea ile Malmö arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor.

Chelsea Avrupa arenasında kendi grubunda oynadığı iki maçta sadece üç puan elde etti. İngilizler, üç puanla ikinci sırada yer alıyor.

Kendi evinde karşılaşacağı Malmö takımına karşı galibiyet elde etmek isteyen Chelsea zirveye geçmek istiyor.

Malmö ise, Avrupa'da çok kötü bir giriş yaptı. Çıktığı iki maçtanda mağlubiyetle ayrılan Malmö, grupta sıfır puanla son sırada yer alıyor. Malmö zorlu Chelsea deplasmanından puan almak için çabalayacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ CHELSEA MALMÖ CANLI İZLE

Chelsea ile Malmö maçı 20 Ekim Çarşamba günü saat 22.00’de başlayacak. 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Chelsea Malmö maçı canlı yayın hangi kanalda?

  • EXXEN

Chelsea Malmö maçı canlı yayını bugün Perşembe, 20 Ekim 2021

Chelsea - Malmö maçının canlı yayını sırasında TV’ye erişiminiz yoksa ve maçı online izlemek istiyorsanız Spor72 kanalı bunu mümkün kıldı. Alternatif kanallarda maçı izleyebilmeniz için ilgili yerde belirtilen linke tıklamanız yeterlidir.

Chelsea Malmö maçı canlı yayın izle (Tıkla)