Şampiyonlar Ligi F Grubu 3.hafta karşılaşmasında Manchester United 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan muhteşem bir geri dönüşe imza tarak sahada Atalanta karşısında 3-2 galibiyetle ayrıldı. Devler Ligi'nde istediği sonuçları alamayan kırmızı şeytanlar kendi evinde Atalanta ile 2-2 berabere kalarak avantaj tepti.

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grıbu 3.Hafta maçında M.United ile Atalanta Old Trafford Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Nefesleri kesen mücadelede Manchester United kendi evinde İtalyan ekibi Atalanta'ya karşı ilk yarıda 2-0 geriye düştüğü maçta müthiş bir oyunla ikinci yarıda attığı gollerle 3-2 mağlup etti. Galibiyeti getiren golü ise C.Ronaldo kaydetti.

Maçın ilk yarının 15. dakikasında M.Pasalic Atalanta'yı öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra şoku üstünden atamayan M.United kalesinde ikinci golü gördü.

Bu kez Türk oyuncu sahnede. 28. dakikada Merih Demiral golü kaydetti ve Atalanta'yı 2-0 öne geçiren golü attı.

Maçın ilk yarısı Atalanta'nın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ikinci yarısında hızlı başlayan taraf M.United oldu.

Kırmızı şeytanlar baskısını arttırdı ve o baskı sonuç getirdi.

GOL! Rashford farkı bire indiren golü attı. Fernandes'in sol tarafa doğru gönderdiği ara pasta topla buluşan Rashford ceza sahasına girdi. Çaprazdan yaptığı vuruşla farkı bire indirdi.

DİRENTEN DÖNDÜ! Greenwood'un sağ kanattan, yerden gönderdiği topa kale alanı içinde McTominay diziyle vurdu. Top direkten oyun alanına geldi.

Manchester United eşitliği sağlamak için baskısını sürdürdü.

GOL! Maguire skora eşitliği getirdi. Sağ kanattan Wan-Bissaka'nın ceza sahasına gönderdiği top, Cavani'nin kafasından sekerek arka direğe geldi. Orada Maguire'nin yerden şutunda top ağlara gitti.

Bruno Fernandes'in kullandığı kornerde, ceza sahasına gelen topa Maguire yükselip vurdu. Top kaleci Musso'da kaldı.

GOL! Manchester United, C.Ronaldo ile geri dönüşü tamamladı. Fred'in pasında topla buluşan Shaw'un sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortaya, Ronaldo yükselerek vurdu ve Manchester United'ı öne geçirdi.

Bu golden sonra rakip takım beraberliği sağlamak için M.Unitide kalesine yüklenmeye çalıştı ama yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

Maçta başka gol olmayınca M.United Sahadan 3-2'lik skorla galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Manchester United puanını 6'ya yükselterek liderlik koltuğuna otururken, Atalanta ise 4 puanla ikinci sırada geriledi

M.UNİTED 3-2 ATALANTA BU MUHTEŞEM MAÇIN GENİŞ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN