UEFA Şampiyonlar Ligi şöleni Manchester United ile Atalanta maçı ile devam ediyor. Bu akşam Saat 22:00'de Manchester United, İtalyan ekibi grup lideri Atalanta'yı kendi evinde konuk edecek.

Manchester United - Atalanta Şampiyonlar Ligi F Grubu üçüncü Hafta maçında kozlarını paylaşacak. Grupta üç puana sahip İngilizler, lider Atalanta ile karşılaşacak.

Kırmızı şeytanlar, ligde güzel grafik çiziyor. Premier Lig'de sekiz puanla altıncı sırada yer alan M.United, Avrupa'da başarılı olmak istiyor.

Devler liginde çıktığı iki karşılaşmadan bir galibiyet ve bir mağlubiyet alan Man. United, grup lideri İtalyan temsilcisi Atalanta'ya karşı sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Önemli kozları Cristiano Ronaldı

Şampiyonlar Ligi'nde M.United'in en önemli silahı Ronaldo olacak. Bu maçtada yıldız oyuncudan gol ve goller bekleniyor.

Manchester United ile Atalanta, Avrupa arenasında ilk kez karşı karşıya geliyor.

İtalyan takımları konuk ettiği son yedi şampiyonlar ligi maçının altısından galibiyetle ayrılan M.United, tek mağlubiyetini son karşılaşmada yine İtalyan ekibi Juventus'a karşı aldı.

Futbolseverler ve izleyiciler. Şampiyonlar Ligi F Grubu üçüncü karşılaşmasında M.United ile Atalanta karşılaşacak. Bu maçın canlı anlatımında sizlerle beraber olacağız.

Manchester United - Atalanta maçı saat kaçta hangi kanalda?

Kritik karşılaşma Saat 22:00’de EXXEN platformundan canlı yayınlanmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

M.UNİTED - ATALANDA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ