BATMAN’DA HAFTA SONU MASA TENİSİ ŞÖLENİ VAR: Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

BATMAN’DA HAFTA SONU MASA TENİSİ ŞÖLENİ VAR: Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Pandemi sürecinin ardından aktif ve yoğun sportif programlarına ağırlık veren Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 23-24 Ekim 2021 tarihleri arasında Doğu ve Güneydoğu Küçükler Masa Tenisi şampiyonluğuna ev sahipliği yapacak. 

BATMAN’I 2 TAKIM TEMSİL EDECEK

Batman’ı 1955 Belediyespor ile Gençlik ve Spor kulüpleri temsil edecek. Şampiyonaya Batman’ın yanı sıra Van, Malatya, Gaziantep, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis, Bitlis ve Şırnak illerinden yaklaşık 100 sporcu katılım sağlayacak.  İllerin kız ve erkek takımlarının mücadele edeceği şampiyona 23 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 09.00’da başlayacak. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunun Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Batman’ımızın her zaman spor turnuvalarıyla gündemle gelmesini istiyoruz. Bunun için ilimizde modern tesislerimizi çeyrek, yarı final ve final müsabakalarına açıyoruz. Gelen taleplerin dışında, bizlerde federasyonlarımız ve Gençlik Ve spor Bakanlığımız nezrinde girişimlerimiz her zaman sürecek.” diye konuştu. İl Müdürü Özperk, katılım sağlayan tüm takımlara başarılar diledi.