GS Lokomotiv Moskova UEFA Avrupa Ligi maçı canlı Lokomotiv Moskova Galatasaray canlı izle, Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda 3. haftasında deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek. Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı canlı yayın linki haberimizde.

Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

21 Ekim 2021 Perşembe Saat 22.00'de Rusya Moskova Lokomotiv Stadyumu’nda oynanacak

Galatasaray 4 Puanla Lider

Galatasaray Avrupa liginde oynamış olduğu iki maçtan bir galibiyet bir beraberlik çıkardı. Kendi sahasında Lazio’yu mağlup eden Sarı Kırmızılılar ardından Marsilya deplasmanından beraberlikle ayrılıp şuana kadar grupta 4 puan aldı.

Galatasaray’da kadroda iki eksik futbolcu bulunuyor. Maç kadrosunda Arda Turan ile sağ bek Sacha Boey karşılaşmada olmayacak.

Galatasaray’ın Moskova karşısında muhtemel 11’i Muslera, Van Aanholt, Marcao, Nelsson, Yedlin, Taylan, Berkan, Cicaldau, Morutan, Kerem, Muhammed

CANLI - Maç yayınına gitmek için bağlantıyı tıklayın

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Canlı yayına Ulaşmak için bağlantıyı tıklayın

UEFA Avrupa Ligi karşılaşması Lokomotiv Moskova – Galatasaray mücadelesi exxen platformundan naklen yayınlanacak. Tüm maçların TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını izlemek için CANLI MAÇ’ YAYINI için LİNK tıklayıp izleyebilirsiniz…